Recenze

Souhrn recenzí produktu Koloběžka:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Koloběžka WORKER Smurf

Potřeboval jsem koloběžku pro vnučku a nejsem tak bohatý abych koupil levný šunt. Koloběžka přišla poštou rychle, samotné sestavení bylo jednoduché. Vnučka je spokojená a ráda na koloběžce jezdí. Me rozpaky vzbuzovaly "plastové pneumatiky", ale nakonec se ukázaly jako velmi dobré. Kolobrndu jednoznačně doporučuji a v obchodě je navíc dobrý výběr chráničů a přileb pro "prcky", nezapomeňte je vybrat a koupit, určitě se vyplatí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.06.2012)

Masivnost odolnost a elegance. .


Recenze Koloběžka inSPORTline Drogo SE modro-oranžová 20/16"

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2020)

Kolobežka mi vyhovuje, ocenila jsem i montáž přímo od obchodu, rychlé doručení. Koloběžka je vyzkoušená, vyhovuje i na nerovném terénu ve městě. Potěšila mě i cena. Dle mého názoru kvalitní výrobek.


Recenze Dětská koloběžka Globber My Free

Jsem rada ze po procteni vsech recenzi jsem vybrala prave ten vyrobek. Mame zelenou barvu, je pekna.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.06.2016)

Syn (4 lety) se na nem naucil jezdit velmi rychle, vyrobek je kvalitni, vydrzi i nepekne zachazeni, libi se mi materialy. Neni to razor, sklada se tak ze vyndate drzak s riditky. Chceme jej vzit i na dovolenu, vazi opravdu malo. To ze je to super kolobezka potvrzuji i nekteri kamaradi co ji meli pred lety.

Zatim nic


Recenze Koloběžka WORKER Tri

Byl to dárek pro 3 letou vnučku a ta je moc spokojená a tím pádem jsme spokojeni celá rodina .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Byla to pro mě nejrychlejší možnost nákupu , protože jsem neměla čas někam jezdit., když jsem potřebovala .


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Koloběžku jsem si pořídíl na zrychlení cesty do práce (cca 1Km po rovince.) Na to se mi velice osvědčila. Musí se počítat se střídáním nohou na což jsem nebyl zvyklý, ale po pár dnech (2/3) si člověk jakš takš zvykne.Chci s ní ale jezdit i trošku delší trasy (min 3Km) a to po rušné cestě, takže se musí dovybavit, ale s tím jsem počítal. Jízda docela komfortní (drncá méně než jsem bez tlumičů čekal), výška nášlapu není zase taková hrůza jako jsem čekal i když jsem to už podcenil a podřel jsem trochu spodek rámu (měl jsem domácí "low rider" koloběžku tak jem nevěděl co mám čekat) ale ještě jsem nezkoušel nahodit kolo na vyšší úpon-nemám potřebu, a nehodlám to zatím zkoušet. Vhodná pro aktivní ale i relaxační vyjížďku.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.09.2015)

Červená barva=lépe viditelná Ergonomická říditka Brzdy Nosnost Poměr ceny ku ostatním značkám možnost "zvednutí zadního kola" (upnutí na vyšší stupeň)

Není primárně určeno jako dopravní prostředek. Tudíž chybí jakékoliv odrazky (ale počítá se s tím.) Zatím nepršelo, ale blatníky hned u koloběžky by se hodily (i přez případné cenové navýšení.) Stavebnice (problém byl hlavně seřídit brzdy-bez předchozích zkušeností.)


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Koloběžku jsem si koupil na cestu do práce během slunečných dní a cestování po městě. Dnes na ní jezdím i po večerech a jsem nad míru spokojen. Koloběžka samotná je po smontování poměrně robustní a nemám pocit, že bych na ní vypadal jako dítě. Což je fajn. Někdo si může stěžovat na váhu koloběžky, můj případ to není, protože mám doma jen jednu (nemohu porovnávat), ale bez problémů ji nosím do schodů i cpu do osobního výtahu. Poměrně nepříjemnou věcí je, že v balení není žádné nářadí ani primitivní pumpička, je tedy nutné s tím počítat dopředu. Koloběžka samotná se dá sestavit snadno, ale pro perfektní stav je nutné věnovat více času usazení kol (aby nebyly křivě) a především brzdám. Pokud jste si nastavili brzdy na kole, tak tohle je trošku časově náročnější a nejspíše se budete muset párkrát projet, abyste vše nastavili (imbusy s sebou do kapsy). Někdo tu psal, že brzdy nestačí... já mám 86kg a po nastavení brzdí jako čert. Spíše možná vina bude v gumách a profilu vzorku - když na cyklostezce děláte smyky, je to fajn, ale až budete na přechodu brzdit a pomalu klouzat po kola náklaďáku... Už jsem načal, že vzhledově je koloběžka příjemná a nepůsobí dětsky. Lakování se zdá být v pořádku, spodní hrany jsem stačil omlátit během pár jízd o obrubníky, lak ale nepraská a neodlamuje se dál. Nevím, co si ale mám myslet o gumovém osazení řidítek, doufám že vydrží a nerozpadne se (nyní je moc krátká doba na hodnocení). Za zmínku by snad stálo, že na koloběžku se dají přidělat blatníky - v trubkách jsou převrtané dírky - a také držáky na lahev s pitím. Snad jen na závěr jedna věc: není to tak lehké, jak to vypadá. Na koloběžce se nadřete víc, jak na bruslých.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2012)

Levná a robustní koloběžka. Vzhledově dospělejší. Stojánek je příjemné plus.

Stupátko je krátké, pokud jedete rychle a potřebujete vyměnit nohy, tak by se hodilo delší. Koloběžku musíte složit, v balení není přiložené žádné nářadí ani pumpička. Nastavení brzd může být pro někoho problém.


Recenze Koloběžka freestyle JD BUG Progipo

Dcera si tuto koloběžku vybrala na základě kladných recenzí, zatím je spokojená , i když ji má velice krátkou dobu. Rozhodně je z koloběžek, které máme doma nejtišší, nejstabilnější, dobře brzdí a hlavně se na ní prý dobře skáče.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.09.2012)

Kvalitní provedení Pěkná vzhledově


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

vybírali jsme koloběžku na jízdu za malými dětmi. Jinak běháme pěšky nebo jezdíme na kole a děti se nám pořád pletou pod kolo, zastavují před námi a je to dost nebezpečné. Na koloběžce je to super, člověk v případě potřeby hned může zastavit a stát. Na druhou stranu na koloběžce lehce a pohodlně ujede několik kilometrů. Vejde se do auta za přední sedadla, takže přeprava je lepší než u kola :) Na výlety s malými dětmi super :) Po přečtení recenzí na heurece jsme vybrali tuto koloběžku pro dobrý poměr kvalita/cena. Na naše rekreační jízdy bohatě stačí. Jezdíme i po polních cestách.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2016)

jezdí době, brzdí dobře snadná montáž dobrá cena možnost montáže držáku na lahev, brzy využijeme

potřeba dokoupit blatníky, originální blatníky stojí 600 Kč :(


Recenze Skládací koloběžka Authentic NoRules 205 černo-oranžová

Vhodná i pro dospěláka, i když koupená pro dítě. Drncá znatelně méně, než ta s kolečkama 15cm. Opravdu široké a dlouhé stupátko. Naprostá spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.06.2016)

Krásný design, celkem lehká, i když robustní, jednoduché rozkládání a skládání.


Recenze Koloběžka Yedoo City New

z duvodu skladnosti a obratnosti jsem zvolil mensi kolobezku, testoval jsem I velke, ale ta obratnost a skladnost je hlavni vyhoda. zadni kolecko se da dat do 2 pozic, nizsi - idealni na cyklostezky, nebo vyssi na horsi teren - ale tu pozici nepouzivam moc. Brzdy jsou bezvadne, neni problem postavit kolobezku na predni kolo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.05.2017)

idealni kolobezka pro mesto a cyklostezky, jezdim trasy do 20km, obratna do mesta, nic nevrze, loziska i brzdy v pohode, vleze se do MHD popr se da snadno oprit v hospode. Drzak na lahve je velice prakticky.

drazsi doplnky, blatniky za 700 je dost.


Recenze Koloběžka WORKER City 16"

Tento produkt bych doporučil svým známím a už jsem tak učinil.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.07.2012)

Rozhodl jsem se pro věkové využítí 6let-dospělost nosnost 100kg

Jediná malá drobnost nastavitelnost řídítek,syn je sice 8letý ale menšího vzrůstu a jsou na něj řídítka zatím dost vysoko.


Recenze Koloběžka WORKER Smurfy NEW

Potřeboval jsem koloběžku pro vnučku a nejsem tak bohatý abych koupil levný šunt. Koloběžka přišla poštou rychle, samotné sestavení bylo jednoduché. Vnučka je spokojená a ráda na koloběžce jezdí. Me rozpaky vzbuzovaly "plastové pneumatiky", ale nakonec se ukázaly jako velmi dobré. Kolobrndu jednoznačně doporučuji a v obchodě je navíc dobrý výběr chráničů a přileb pro "prcky", nezapomeňte je vybrat a koupit, určitě se vyplatí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.06.2012)

Masivnost odolnost a elegance. .


Recenze Koloběžka Yedoo Four

velmi kvalitní a pěkná koloběžka, vhodná jak pro děti tak i pro dospělé (výška cca 170 cm), optimální výška nastavitelných řidítek, velikost kol je pro městský provoz i menší terén ideální, nášlap je o něco vyšší, ale i tak se na koloběžce dobře jezdí, v poměru cena a kvalita hodnotím na výbornou

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.06.2018)


Recenze Koloběžka WORKER Snow Spider 2v1

-jsme velice spokojený ,syn jí má už 5let ,ted jsme koupili i dceři ,aby se o ní pořád nehádali..:-)))) -hezký dárek pod stromeček -mohu doporučit!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.12.2013)

-koloběžka je celoroční v létě kolečka v zimě lyžičky je to super


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Skvělý produkt

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2011)

Koloběžku jsem si koupila proto, že ji chtěl můj syn. Naposledy jsem na ní stála před 20ti lety. Už ji máme doma 14 dní a jezdíme na ní vždy, když to počasí dovolí. Jako bych se vrátila do dětských let. Všem vřele doporučuji.

Méně obsáhlý návod na poskládání, tudíž to byla trochu bitva. Ale podařilo se.


Recenze Koloběžka WORKER Dalai NEW

úžasné je,že v dnešní době je možné dostat od prodejce i hodnotný dárek,který naše nejbližší velmi potěší koloběžka se nám moc líbí,oceňujeme i uvedený dárek doporučila jsem vás kamarádce a už má objednávku rovněž doma

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2009)

koloběžka je bezpečná a elegantní dcera si jí přála k vánocům

-


Recenze Koloběžka WORKER Smurfy NEW

Vaše prodikty jsou v dobré kvalitě,i v budoucnu,když budeme púotřebovat kolo nebo podobné věci se na Vás obrátíme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.11.2009)

Zatím nebyla odskoušena,přinese jí Ježíšek Mám zkušenosti s touto firmou a byla jsem spokojena.


Recenze Koloběžka WORKER Authico

- ked som hladala kolobežku, tato bola jednoznačne najlepšia, čo sa týka ceny a aj vsetkeho čo ponukaju k nej...použivam ju do mesta a je uplne skvela...rychla, skladna, lahka a bola to laska na prvy pohlad :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2017)

- jednoznačne cena, - vybavenie, teda prislušenstvo-stojan, popruh na nosenie - skvela do mesta - relativne lahka a prenosna

- akurat som postrehla, že mi troška povolila šrubka na mieste, kde sa stale sklada, ale to nepovažujem za BIG problem :)


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Koloběžka se mi líbila kvůli nepřeplácanému vzhledu, má skvělé gumové návleky na řidítkách,takže se dobře drží. Proti jiným koloběžkám má níž posazené stupátko. Montáž jsem s trochou trpělivostí zvládla i já. Co je trošku mínus, je větší váha koloběžky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2011)

Elegantní design. Snadná montáž i přes skromný návod. Vhodné pro dospěůé jezdce.

Chybí blatníky. S vybavením od výrobce je koloběžka určena pouze na cyklostezky, je nutno dokoupit přislušenství (odrazky,světlo ...)


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Pro koloběžku jsem se nadchl já i dcera. První zkušenosti jsou spíše pozitivní. Chce si to opravdu perfektně doladit brzdy !!! pro jízdu na silnice nezapomeňte na dráty nasunout reflexní tyčky - stačí2 na každé kolo (3M stojí kus asi 3Kč) Pro těžsí osoby jako já (80kg) doporučuji vyměnit OKAMŽITĚ špalky na zadních brzdách za něco kvalitnějšího - v mám případě se zlepšila účinnost tak o 100% Není příprava na blatníky - po dešti je to opravdu za trest. Celůkové hodnocení - cena/výkon je tak 90% - prostě brzdy neodpustím, zato tvar koloběžky budí pozornost. Tento model asi nebude pro osoby ke 2m :-)

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.06.2011)

Pěkně vypadající Pevná Pohodlná Levná Pro dítě ideální - účinné brzdy

Seřízení brzd je spíše pro odborníka - je nutno asi 3x doštelovat, jak si to sedá brzdy trochu povolují. Proti modelům co jsem měl dost těžká, ale ovladatelnost je dobrá. Konstrukce řidítek umožňuje velmi špatně montáž zvonku a světel. Při mé váze 80kg brzdy nic moc Objednal jsem barvu černá/magenta (což podle mne je taková černá/červeno fialková) - ale je to spíše růžová


Recenze Dětská koloběžka Globber My Free

Koloběžku má 3letá dcera, rychle se s ní zžila, lehká na ovládání, stabilní, rychlé složení i rozložení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.01.2016)

Stabilní Lehce ovladatelná Pěkné barevné provedení Výškové nastavení/rostoucí s dítětem


Recenze Koloběžka Yedoo RunRun Mezeq 20/16"

Výborná koloběžka do města i do přírody. Poté, co jsem vyzkoušela koloběžku mého manžela (váží cca 115kg, má starší model Mezka) jsem Run Mezkem nahradila mou původní koloběžku, která byla určena pro jezdce s nižší váhou. Vážím zhruba polovinu toho, co manžel, ale výhody tuhé konstrukce koloběžky cítím i já. Koloběžka se při jízdě nijak nekroutí, nevlní, dobře drží stopu, jízda na ní není tak únavná, jako na mé předchozí koloběžce. Kotoučové brzdy jsou velmi účinné, mají ostrý nástup. Myslím, že jsem si pořídila dobrý nástroj pro sport a zábavu.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.09.2020)

tuhá konstrukce kotoučové brzdy

chybí místo pro uchycení zadní "blikačky"


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Pro děti od 3 let výborná koloběžka.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)

nízká hmotnost cool vzhled

seřizování brzdy


Recenze Trojkoloběžka WORKER Fliker 3

Lidé zlatí, já nevím kde začít. Snad přívlastky jako: Fantastická, extrémní, pod kůži lezoucí, dechberoucí, nádherná, namakaná, cool apod. Jak na to jednou stoupnete a naučíte se aspoň základní rozjezdy a tempa, pochybuji o tom, že z toho ještě někdy slezete a nikdy se k tomu nevrátíte. Já jsem z toho absolutně štajf, i když je to dřina. Jenomže zde skvěle funguje ten efekt cool hračky která baví, takže Vám vlastně vůbec nepřijde, že dřete. To má samozřejmě mnoho kladů. Kdo chce zhubnout-zhubne, kdo chce mít superfyzičku-namaká si ji, kdo chce jen zpevnit zadek-zpevní a kdo chce prostě jen tak zapůsobit na své okolí-ten má cestu dlážděnou zlatem. Vždy když se jdu projet, musím počítat s otevřenými ústy, povzdechy, projevy úžasu a hlasité povzbuzování kolemjdoucích. Nejeden zvídavec si to chce vyzkoušet, ale každý, a za to Vám ručím, každý si to po vyzkoušení chce pořídit. Nevěříte co ?? Konstrukce je velmi bytelná, brzda kupodivu funkční, kolečka tuhá a dostatečně velká a design úchvatný. Akorát mě z aráží max.nosnost 75 Kg, když v celém světě je to rovných 100 Kg u naprosto totožného kousku. Já navíc testoval svých 95 Kg + 12 Kg v báglu (na videu je to vidět). A to jsem sjel nejdelší a nejprudší dlážděnou Jabloneckou pěší zónu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze , nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2011)

Absolutní hit Naprosto jedinečná extravagance Podceněná deklarovaná nosnost Funkční brzda Design a barevné provedení Robustnost konstrukce Naženete kondičku jako s ničím jiným Dámy si upraví pozadíčko k nepoznání

Neumí do kopce (umí jen jako koloběžka) Málo barevných kombinací


Recenze Koloběžka WORKER Smurf

na internetu byl v nabidkach nejlepsi maly je spokojeny ma stoho radost urcite je spolehlivy prodejce uvas nemusim na nic vse bylo v poradku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.09.2009)

prehledne obednavky zbozi, dodane vcas a v poradku


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Vybrala jsem si tento produkt,jako vhodný dárek na Vánoce. Bohužel Vám nemohu napsat spokojenost,protože Vánoce teprve budou.Ano doporučila bych produkt ostatním a už jsem tak i učinila,opět na koloběžku,ale v barvě modré.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.11.2011)

Výborny styling,super konstrukce,která dufám vydrží!!!

Moc se mi nezamlouvají kola.


Recenze Mattel Hot Wheels - Klakson plastový

Je to klakson co dodat, zvuk , který vydáva je snesitelný :o) a vypada dobře. Soused ho musí taky koupit, ma taky syna.. a moc se mu libil..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.06.2013)

Koupeno pro syna na odrážedlo. Je to super klakson. Funguje jak má a vypada skvěle.

Nic.


Recenze Koloběžka WORKER City 16"

Koloběžku vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2016)

Kvalitní koloběžka pro větší děti. Jsme maximálně spokojeni.

Stojánek by mohl stavět koloběžku více ze šikma. Takto je téměř v rovině a hrozí riziko spadnutí koloběžky na zem při sebemenším dotknutí.


Recenze Koloběžka WORKER PitBul Pro

Za super cenu parádní koloběžka.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2016)

Syn je nadšený, jezdí skvěle. Má o něco větší kolečka než jeho předešlá koloběžka a je výrazně lepší. Je rychlejší a má více prostoru kolem kola, takže se tam nic nepřimotá.


Recenze Koloběžka Yedoo Rodstr 20/16"

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2019)

Je to moje první koloběžka. Mám ji na ježdění po městě a jízdu s malými dětmi. To zatím skvěle splňuje. Koloběžka je lehká . Dobře se ovládá a je stabilní. Skvěle se mi na ní jezdí. Jsem z ní nadšená. Doporučuji přikoupit stojánek a držák na pití. Jelikož jezdím s dětmi, určitě si pořídím ještě košík na řídítka. příznivá cena

Zatím nevím, mám ji krátce.